10:36 28.02.2018

Cуд переніс засідання у справі про держзраду Януковича на 6 березня через відсутність адвокатів

1 хв читати
Cуд переніс засідання у справі про держзраду Януковича на 6 березня через відсутність адвокатів

Оболонський районний суд м.Києва переніс засідання у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича на 6 березня через чергового відрядження його адвокатів в Російську Федерацію.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні в середу суддя Владислав Дев'ятко зачитав клопотання від адвокатів обвинуваченого, в яких йдеться про те, що їх підзахисному потрібна невідкладна правова допомога і їм необхідно прибути в РФ не пізніше 26 лютого.

Як повідомлялося, В.Янукович звинувачується в скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 (мова йде про спільника як одну з категорій співучасника злочину), ч. 3 ст. 110 (зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України, що призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків; передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 12 років), ч. 1 ст. 111 (державна зрада, передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років), ч. 2 ст. 437 (ведення агресивної війни або агресивних воєнних дій, передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років) Кримінального кодексу України.

Згідно з порядком денним на сайті Оболонського районного суду, В.Янукович викликаний на 10 засідань, запланованих на 26, 29 червня, 6, 12, 13 липня, 3, 10, 17, 23 і 31 серпня 2017 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА