13:31 28.02.2018

Порошенко відвідав у лікарні правоохоронців, поранених у сутичках біля ВР 27 лютого

2 хв читати
Порошенко відвідав у лікарні правоохоронців, поранених у сутичках біля ВР 27 лютого

Президент Петро Порошенко відвідав у Центральному госпіталі МВС правоохоронців, які постраждали в сутичках біля будівлі Верховної Ради вранці у вівторок, 27 лютого, повідомляється на офіційному сайті глави держави.

"Я сьогодні вирішив почати день із зустрічі з вами та зі слів великої вдячності за ту надзвичайно важливу роботу, яку підрозділи Національної поліції, Національній гвардії роблять із забезпечення миру, спокою, стабільності і порядку в Києві і по всій Україні", - сказав П.Порошенко, звертаючись до постраждалих.

Глава держави зазначив, що в усьому світі напад на працівника поліції є тяжким кримінальним злочином, і у зв'язку з цим звернувся до керівників правоохоронних органів узяти на контроль розслідування справ нападу на поліцейських і нацгвардійців.

П.Порошенко також наголосив, що у будь-якому разі не можна допускати, щоб працівники поліції, бійці Нацгвардії, зокрема й ті, які повернулися з АТО, зазнавали нападів або віддавали життя в центрі Києва від рук провокаторів або злочинців.

Він повідомив, що передав до парламенту проект закону про національну безпеку, який кардинально реформує сектор оборони та безпеки. "Ми зараз робимо кроки, в тому числі і для поліпшення фінансування сектора оборони і безпеки. Бо в умовах війни на ваші плечі лягає надзвичайно важливе завдання, бо ворог наступає не лише на лінії фронту. В умовах гібридної війни ворог намагається дестабілізувати ситуацію зсередини", - сказав президент.

П.Порошенко поцікавився станом здоров'я постраждалих і поранених, обсягом медичної допомоги, яка надається їм, а також подякував медперсоналу госпіталю за надання допомоги та лікування нацгвардійців і поліцейських.

Як повідомлялося, 27 лютого уранці між учасниками акції біля Верховної Ради і правоохоронцями розпочалися сутички. Протестувальники кидали у бік правоохоронців вибухові пакети та інші предмети. У будівлі парламенту відчувався запах гару.

Сайт поліції Києва повідомив про двох постраждалих поліцейських і затримання дев’яти осіб. У свою чергу радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив про десятьох постраждалих поліцейських, а спікер Нацполіції України Ярослав Тракало - про одинадцятьох.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА