14:29 01.03.2018

Аеропорти Женеви, Единбурга, Глазго і Монпельє призупинили роботу

3 хв читати
Аеропорти Женеви, Единбурга, Глазго і Монпельє призупинили роботу

Аеропорт Женеви призупинив у четвер роботу через сильний снігопад, йдеться на сайті аеропорту.

"З урахуванням погодних умов аеропорт Женеви закритий для повітряного руху аж до подальшого повідомлення", - йдеться на сайті аеропорту.

Пасажирам радять не приїжджати в аеропорт і перевіряти статус своїх рейсів, зв'язавшись з авіакомпаніями. Аеропорт буде закритий мінімум до 11:00 за місцевим часом (12:00 за к.ч.).

Крім того, через снігову бурю в Шотландії закрився аеропорт Единбурга.

"Літні умови в Шотландії цього ранку такі, що в аеропорту і авіакомпаній немає достатньої кількості персоналу, щоб безпечно продовжувати роботу. Отже, аеропорт закритий до подальшого повідомлення о 10:00 (12:00 к.ч. - ІФ)", - йдеться в "Твіттері "аеропорту.

Аерпорт Глазго закритий до 15:00 за місцевим часом (17:00 мск). Адміністрація аеропорту зазначає, що це пов'язано зі снігопадами, а працівники аеропорту постійно займаються розчищенням злітно-посадкових смуг від снігу. Пасажирів закликають не приїжджати в аеропорт.

У четвер скасовано частину рейсів в аеропорту Дубліна.

Аеропорт Монпельє у Франції також призупинив свою роботу.

В Ірландії введено "червоний" рівень погодної небезпеки, повідомляє телеканал "Скай Ньюз". Всі школи закриті, а жителям країни рекомендують не виходити з дому з 16.00 четверга до полудня п'ятниці.

Метеорологічна служба Ірландії попереджає, що низька температура збережеться протягом усього дня, також триватимуть снігопади і збережеться сильний вітер. Температура в Дубліні становить -4°С.

У Великій Британії тривають холоди, які отримали в ЗМІ назву "Звір зі Сходу". Тепер вони супроводжуються штормом Емма, принесли снігові бурі, крижані дощі та сильні вітри, пише газета "Дейлі телеграф". Очікується, що за час шторму у Великій Британії випаде до 50 см снігу.

У місті Веллінг поблизу Лондона помер чоловік, якого витягли з замерзлого озера, з якого він намагався врятувати свого собаку.

Негода негативно вплинула на роботу британських залізниць. Також перекриті ділянки деяких шосе. У Шотландії, де діє "червоний" рівень небезпеки, з пастки вибралися сотні людей, що застрягли через сніг на дорозі M80 з Глазго в Стерлінг, пише газета "Гардіан".

У Лондоні призупинили рух потягів, що рухаються з вокзалу Паддінгтон в аеропорт Хітроу і назад.

"Немає руху в обох напрямках. Станція Паддінгтон у Лондоні закрита через погодні умови, що вплинули на стан платформ і території біля перону", - йдеться в офіційному акаунті поїздів "Хітроу-експрес". Адміністрація самого аеропорту просить пасажирів уточнювати інформацію про вильоти в авіакомпаніях.

У Франції в 56 департаментах введено "помаранчевий" рівень небезпеки через сніг та кригу.

У Нідерландах метеорологічні служби попередили про "жовтий" рівень погодної небезпеки, температури можуть опускатися нижче -15°С, пишуть місцеві ЗМІ. На півночі країни водіїв закликають до обережності через обмерзання доріг.

В італійських містах знову йде сніг, найсильніші снігопади очікуються в Турині, містах Кунео, Болонья, Парма і Реджо Еміліа. У частині італійських областей зі значними збоями працює залізничний рух. Школи все ще закриті в Неаполі, де недавно пройшов найсильніший з 1958 року снігопад. Сніг випадав у Генуї та Флоренції. На півночі країни температура сягає максимум -2-1°С, у центральній частині -2 - 10°С, а на півдні - 13-18°С, зазначає сайт "Раі Ньюз".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до міста Синельникового

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

Із 1 квітня вартість транспортної картки в Києві зросте до 75 грн

2,1 тис. закладів культури залишаються на тимчасово окупованих територіях із 2022 року

Під час атаки РФ на об'єкти "Нафтогазу" обійшлося без постраждалих і серйозних пошкоджень - Чернишов

Арка дружби народів у Києві належить до символіки російської імперської політики й підлягає повному демонтажу - УІНП

На Дніпропетровщині пошкоджено енергетичні об'єкти у трьох районах, поранені шестеро людей, серед них 5-річна дитина

Україна підписала зі США угоду про відтермінування виплат за держборгом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА