09:02 03.03.2018

КНДР за час Олімпіади досягла певного прогресу в ракетній програмі, вважають у Вашингтоні

1 хв читати
КНДР за час Олімпіади досягла певного прогресу в ракетній програмі, вважають у Вашингтоні

КНДР продовжує домагатися прогресу в удосконаленні управління своїми ракетами, що дозволило б країні вражати конкретні цілі, при цьому північнокорейці стикаються з технічними проблемами, повідомляє телеканал CNN з посиланням на чиновника з адміністрації США.

За словами джерела, це найбільш актуальна оцінка американської розвідки щодо програми ядерних балістичних ракет Північної Кореї. На думку США, КНДР працює "над поліпшенням своїх ракетних двигунів, рухливих пускових ракетних установок і виробництва ядерних боєголовок".

Відзначається, що "певний прогрес був досягнутий під час відносного спаду напруженості в зв'язку з зимовими Олімпійськими іграми".

Чиновник підкреслив, що північнокорейці "все ще стикаються з технічними проблемами забезпечення можливості повернення боєголовки в атмосферу землі".

Кілька американських офіційних осіб заявили телеканалу, що "дипломатичне вирішення наразі залишається в центрі уваги адміністрації США і що є способи блокувати ракетну програму КНДР, не чекаючи повномасштабної війни".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА