11:58 03.03.2018

Геращенко: Правоохоронці спрацювали на випередження

1 хв читати
Геращенко: Правоохоронці спрацювали на випередження

Народний депутат України Антон Геращенко (фракція "Народний фронт") вважає, що завдяки зачистці наметового містечка біля будівлі Верховної Ради вдалося уникнути трагедії.

"Трагедії в центрі Києва сьогодні вдалося уникнути. Це зроблено завдяки професійним діям поліції та Національної гвардії, що діють виключно в рамках закону. Неприпустимо, коли в центрі європейської столиці, в наметах, зберігалися десятки бойових гранат, готових до застосування в будь-який момент", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у суботу.

Він нагадав, що 31 серпня 2015 року на площі перед Верховною Радою внаслідок кидка гранати загинули четверо національних гвардійців.

"Ми не могли допустити повторення цієї трагедії, і тому поліція і Національна гвардія спрацювали на випередження", - зазначив народний депутат.

А.Геращенко стверджує, що всіх, кого затримали вранці в суботу і хто не причетний до зберігання бойових гранат, заподіяння ушкоджень поліцейським та інших правопорушень, "сьогодні відпустять додому, вони можуть продовжити мирний, наголошую - мирний, без бойових гранат, протест".

Водночас він поінформував, що до вечора суботи комунальні служби Києва планують відновити нормальний рух автотранспорту вулицею Грушевського.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА