13:02 04.03.2018

Співробітник "АрселорМитталл Кривий Ріг" загинув під завалами обваленої покрівлі цеху

1 хв читати

Рятувальники витягли з-під завалу тіло загиблого співробітника підприємства "АрселорМітталл Кривий ріг", який опинився під покрівлею цеху, повідомляє Головне управління ДСНС Дніпропетровської області.

Інформація про обвалення даху конвертерного цеху, в якому проводились ремонтні роботи, надійшла криворізьким рятувальникам від диспетчера підприємства в суботу ввечері, о 21:14.

"На місці було з'ясовано, що під завалами перебував працівник, віком приблизно 25 років. До пошуків було залучено 54 осіб, 10 одиниць техніки від Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області... Державної воєнізованого гірничорятувального (аварійно-рятувального) загону ДСНС України... газорятувальної служби ПАТ "АрселорМітталл Кривий ріг", – йдеться в повідомленні.

Станом на 11:15 неділі співробітника без ознак життя було виявлено, о 12:30 його тіло було вилучено з-під завалів.

Як повідомлялося, раніше ДСНС поінформувала, що в м. Кривий Ріг в одноповерховій будівлі цеху від снігового навантаження обвалилася покрівля площею 2 тис. 400 кв. м, унаслідок чого постраждала одна людина, що очищала дах від снігу і опинився під завалом конструкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА