15:24 05.03.2018

Співробітника ДФС затримали в Запоріжжі за хабар у 250 тис. грн

1 хв читати
Співробітника ДФС затримали в Запоріжжі за хабар у 250 тис. грн

 У Запоріжжі керівника відділу аудиту платників районної інспекції облуправління Державної фіскальної служби затримали під час отримання хабара в розмірі чверті мільйона гривень.

Як повідомили в прес-центрі Управління СБУ в Запорізькій області, слідство з’ясувало, що високопоставлений податківець вимагав у бізнесмена 250 тис. грн за зменшення втричі суми накладеного Державної фіскальною службою штрафу на підприємство, а саме з 650 тис. гривень до 170 тис. гривень.

"Правоохоронні органи з’ясували, що податківець систематично вимагав гроші у місцевих підприємців за зменшення штрафних санкцій за порушення, виявлені під час планових перевірок. Ціна питання встановлювалася залежно від суми штрафу, накладеного на підприємство", - зазначили в СБУ регіону.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу для зловмисника. Його дії кваліфікуються за ознаками кримінального злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка має особливо відповідальне становище).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА