12:21 07.03.2018

НАБУ здійснює обшуки у помічника Ляшка

2 хв читати
НАБУ здійснює обшуки у помічника Ляшка

Співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) здійснюють обшуки в Олександра Богачова - помічника лідера Радикальної партії Олега Ляшка, повідомив сам політик.

"НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександра Богачова, який начебто пропонував хабар Уляні Супрун (в. о. міністра охорони здоров'я України - ІФ) за постачання медичного обладнання в міську лікарню міста Вишневого", - написав О.Ляшко на сторінці у Facebook у середу.

Він зазначив, що О.Богачов "дуже скромний, добрий і щирий". О.Ляшко запевнив: "Богачова я не здам нікому!".

Лідер партії також озвучив низку вимог політсили: "Ми вимагаємо відставки Супрун... Пане Гройсман, негайно внесіть подання на міністра, бо ми прийдемо усією фракцією на наступний уряд (засідання - ІФ), і тоді начувайтеся! Ми наполягаємо на негайному обранні аудитора НАБУ, щоб покласти край свавіллю і беззаконню в цій структурі".

Водночас видання "Українська правда" з посиланням на свої джерела повідомило, що детективи НАБУ з ранку здійснюють обшуки у будинку у помічника О.Ляшка Богачова. Обшуки у справі щодо пропонування хабара в. о. міністра охорони здоров'я У.Супрун відбуваються також у мера Вишневого на роботі та вдома.

"Нібито помічник-консультант Ляшка Богачов від імені мера Вишневого пропонував Супрун квартиру в новобудові у Вишневому, якщо вона посприяє в отриманні медичного обладнання для міської лікарні Вишневого", - йдеться в повідомленні.

Агентство "Інтерфакс-Україна" не має інформації з офіційних джерел із цього приводу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА