13:12 07.03.2018

Аудиторія Viber в Україні за 2017 рік зросла на 11%

2 хв читати
Аудиторія Viber в Україні за 2017 рік зросла на 11%

Зростання аудиторії додатки Viber в Україні за 2017 рік становило понад 11% порівняно з 2016 роком, а кількість реєстрацій в січні 2018 року зросла на 50% порівняно з аналогічним періодом 2017 року, відзначається в повідомленні прес-служби компанії .

У компанії не називають точної цифри абонентів, а також не розкривають фінансових даних, посилаючись на корпоративну інформаційну політику материнської компанії Rakuten Group (Японія).

"Зросла також і кількість повідомлень, які українські користувачі Viber відправили співрозмовникам з січня 2017 по січень 2018 року - до 55 млрд, що на 80% більше, ніж в попередньому році. Зараз месенджер є у кожного другого жителя України", - наголошується в повідомленні .

За даними компанії, в 2017 році користувачі Viber в Україні частіше спілкувалися між собою за допомогою безкоштовних дзвінків всередині програми. Так, користувачі мессенджера 1 млрд раз скористалися можливістю аудіо- та відеодзвінків, що на вдвічі більше, ніж в 2016 році. При цьому середня тривалість розмов перевищила 6 хвилин.

Тенденції користування Viber в Україні збігаються з міжнародними. У 70% випадків протягом 2017 року жителі України заходили в месенджер з мобільного телефону (Android), в 19% з iPhone (iOS), в 4% використовували Viber з планшета, а ще в 7% - версію для комп'ютера.

Viber є частиною японської Rakuten Inc., що працює в сфері електронної комерції і фінансових послуг. У 2018 році Viber доступний в 193 країнах світу і локалізована на 28 мов.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА