16:46 07.03.2018

Понад 160 кг трамадолу, збут якого здійснював екс-міліціонер, вилучили з незаконного обігу в Харкові

2 хв читати
Понад 160 кг трамадолу, збут якого здійснював екс-міліціонер, вилучили з незаконного обігу в Харкові

Працівники департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України вилучили з незаконного обігу в Харкові партію трамадолу понад 160 кг, вартість якого за цінами чорного ринку перевищує 32 млн грн.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, працівники департаменту протидії наркозлочинності, головного слідчого управління та інших оперативних служб під процесуальним керівництвом Генпрокуратури встановили і задокументували, що збут препарату в особливо великих розмірах здійснював колишній міліціонер і раніше судимий за аналогічні злочини наркозбувальник.

"Поліцейські з'ясували, що організатором торгівлі трамадолом став 40-річний чоловік, раніше судимий за аналогічні злочини. У 2016 році ця особа достроково звільнилася з місць позбавлення волі. Пособником й оптовим реалізатором великих партій трамадолу став 46-річний харків'янин, колишній міліціонер, а нині - пенсіонер МВС. Він раніше працював у службі боротьби з економічною злочинністю області", - йдеться в повідомленні.

Екс-міліціонера та його "компаньйона" затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці здійснили 14 одночасних обшуків за місцем проживання затриманих, а також у гаражних приміщеннях та їхніх машинах. Вилучено понад 160 кг трамадолу вартістю понад 32 млн грн.

"Такої кількості наркотичних анальгетиків вистачило б для добового знеболення понад 300 000 хворих", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, затримані продавали трамадол по 200 грн за 1 гр.

За словами начальника департаменту протидії наркозлочинності Андрія Кіхтенка, нині правоохоронці встановлюють можливі канали витоку препарату (зокрема з об'єктів легального обігу нарковмісних речовин) і встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до незаконного обігу трамадолу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 13 ракетних та 56 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 11 районах скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА