18:59 07.03.2018

Стан чоловіка, постраждалого в ДТП за участю президентського кортежу в Києві, погіршився

2 хв читати
Стан чоловіка, постраждалого в ДТП за участю президентського кортежу в Києві, погіршився

Стан літнього пішохода, який постраждав у ДТП за участю поліцейського автомобіля, що їхав у президентському кортежі в Києві, погіршився, повідомляє ТСН.ua із посиланням на сина потерпілого в середу.

"Потерпілий досі в реанімації, і його готують до операції на нозі. Водночас син постраждалого розповів, що Адміністрація президента дотримується слова й допомагає. Характер допомоги чоловік не уточнив," - пише видання.

Як повідомлялося, 6 березня в Печерському районі Києва на перехресті вулиць Шовковичної та Інститутської службовий автомобіль поліції під час руху в кортежі, який супроводжував людину, стосовно якої здійснюється державна охорона, збив пішохода: чоловік раптово вийшов на проїжджу частину вулиці на заборонний сигнал регулювальника".

У столичному главку поліції зазначили, що правоохоронці, які перебували в автомобілі, відразу надали потерпілому першу медичну допомогу й викликали лікарів. Чоловіка 1930 р. н. доправили до лікарні. "За попередньою інформацією лікарів, у потерпілого - перелом ноги і струс головного мозку", - поінформували у відомстві.

На місці події працювали патрульні поліцейські, слідчі Головного управління Національної поліції в місті Києві та співробітники прокуратури. З’ясовуються всі обставини ДТП.

У повідомленні столичного главку поліції не уточнювалося, кого саме супроводжував кортеж.

Пізніше президент України Петро Порошенко повідомив, що висловлює жаль у зв’язку з ДТП, що сталася раніше в центрі Києва, й доручив надати потерпілому всю необхідну допомогу.

"Незалежно від сигналу регулювальника йдеться про літнього чоловіка. Президент шкодує про ДТП із поліцейським автомобілем і вже доручив надати потерпілому всю необхідну допомогу", - написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у вівторок удень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА