08:06 08.03.2018

Затримано групу осіб, яка займалася збутом наркотичних речовин

2 хв читати
Затримано групу осіб, яка займалася збутом наркотичних речовин

Співробітники Нацполіції під процесуальним керівництвом Генпрокуратури затримали членів злочинного угруповання, які займалися збутом наркотичних і психотропних речовин, повідомляють в прес-службі Генеральної прокуратури України.

"Головним слідчим управлінням Нацполіції України під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що організована злочинна група осіб, розподіливши злочинні обов'язки, знайшла канали надходження в особливо великих розмірах наркотичних засобів, психотропних речовин і здійснювала дії, пов'язані з незаконним придбанням, перевезенням, зберіганням з метою збуту, а також незаконним збутом наркотичних засобів і психотропних речовин.

"В результаті проведення слідчих (розшукових) дій у ще одного з членів організованої групи вилучено порошкоподібну речовину білого кольору (трамадол) вагою 5 кг. За місцем проживання останнього проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 4 тис євро, 3 полімерних пакети з порошкоподібною кристалічною речовиною білого кольору", - відзначили в прокуратурі.

Також, було проведено 13 обшуків. Під час проведення одного з них в дачному будинку ще одного з членів організованої групи, раніше судимого за збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах, виявлено та вилучено 141 кг трамадолу. Орієнтовна вартість вилучених наркотичних засобів на "чорному" ринку складає понад 10 млн грн.

5 березня зловмисників затримали на підставі п.2 ч.1 ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА