09:00 10.03.2018

Пасажиропотік на контрольних пунктах Донбасу збільшився в п'ятницю

1 хв читати
Пасажиропотік на контрольних пунктах Донбасу збільшився в п'ятницю

Пасажиропотік на контрольних пунктах значно збільшився в п'ятницю в порівнянні з попереднім днем, повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

"Учора на контрольних пунктах в'їзду-виїзду фіксувалося деяке збільшення пасажиро-транспортного потоку в порівнянні з попереднім днем. У цілому, лінію розмежування перетнули 18,9 тис. осіб і 2,6 тис. транспортних засобів", - йдеться в оприлюдненому в суботу повідомленні .

Окрім того, прикордонники Краматорського загону на КПВВ "Мар'їнка" виявили номера і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з "ДНР" в автомобілі марки "ВАЗ". Транспортним засобом керував громадянин України. Чоловіка разом з автомобілем передали співробітникам Нацполіції.

Також протягом доби військовослужбовці Державної прикордонної служби тричі фіксували спроби громадян перетнути лінію розмежування за надання неправомірної вигоди. Прикордонники повідомили Національну поліцію про інцидент і направили повідомлення для внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА