10:19 13.03.2018

Екс-комендант гуртожитку "Київпастранс" заволоділа майном підприємства на 700 тис. грн

1 хв читати

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №4 повідомлено про підозру колишньому коменданту одного з гуртожитків КП "Київпастранс", яка незаконно заволоділа майном комунального підприємства вартістю понад 700 тис. грн.

Як повідомляє у вівторок прес-служба прокуратури м. Києва на сторінці в соцмережі Facebook, колишня службова особа, скориставшись наданими повноваженнями, підробила офіційні документи на право володіння двома комунальними приміщеннями.

"Після цього жінка звільнилася з посади та одразу зареєструвала за собою право власності на зазначені об'єкти нерухомості. У подальшому право власності на це майно екс-комендант переоформила на свою матір", - йдеться в повідомленні.

Зловмисниці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення), ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів і бланків, використання підроблених документів), ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Дніпровський районний суд м. Києва обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Крім того, у рамках кримінального провадження за клопотанням місцевої прокуратури на незаконно відчужені приміщення накладено арешт. Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА