21:15 13.03.2018

Росія повинна дати відповідь з приводу речовини, використаної при отруєнні Скрипаля

1 хв читати
Росія повинна дати відповідь з приводу речовини, використаної при отруєнні Скрипаля

Президент США Дональд Трамп обговорив телефоном з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей інцидент з отруєнням колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в британському Солсбері, повідомили у вівторок в прес-службі Білого дому.

"Президент Трамп погодився з прем'єр-міністром Мей, що уряд Російської Федерації має надати однозначні відповіді щодо того, як це хімічна зброя, розроблена в Росії, могла бути використана в Сполученому Королівстві", - йдеться в офіційній заяві Білого дому.

У ній наголошується, що "два лідери дійшли згоди в тому, що особи, які використовують ці мерзенні засоби ураження і порушують міжнародні закони, повинні зіткнутися з наслідками".

Окрім того, в заяві наводяться слова Д. Трампа, згідно з якими "США підтримують свого близького союзника і готові надати Великій Британії будь-яку допомогу" в розслідуванні інциденту.

Напередодні Т.Мей, виступаючи в британському парламенті, заявила, що за нападом на колишнього співробітника ГРУ С.Скрипаля і його доньку Юлію, найімовірніше, стоїть Росія.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА