15:33 15.03.2018

Савченко готова до перевірки на детекторі брехні та вибачилася за звинувачення Парубія

2 хв читати
Савченко готова до перевірки на детекторі брехні та вибачилася за звинувачення Парубія

Народний депутат України (позафракційний) Надія Савченко готова публічно відповісти на детекторі брехні на запитання, що цікавлять правоохоронні органи, а також пояснює, що, кажучи про людину, яка заводила снайперів у готель "Україна", мала на увазі не голову Верховної Ради Андрія Парубія, а керівника комітету з нацбезпеки і оборони Сергія Пашинського.

"Пропоную прокуратурі, СБУ і всім відповідним органам допитати мене публічно на "поліграфі" - на детекторі брехні, як його називають, і почути публічно на всю Україну, на весь світ відповіді на всі запитання, якщо вони не бояться", - заявила Н.Савченко журналістам у кулуарах Верховної Ради в четвер.

Вона також відкинула звинувачення у зв'язках з представниками спецслужб Російської Федерації. "Ті люди, які найбільше мене звинувачують в тому, що я російський агент, - народні депутати, такі як Тетерук (перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук - ІФ), Береза (заступник керівника фракції "Народний фронт" Юрій Береза - ІФ) - самі були в російських Збройних силах і давали присягу на вірність російському народу, Російській Федерації. Тому у мене питання до них: хто тоді агенти Кремля, хто ж тоді агенти ФСБ і зрадники? Якщо вони давали присягу російському народу, а я , як офіцер Збройних сил У раїни, давала присягу українському народу", - підкреслила Н.Савченко.

Крім того, вона пояснила, що помилилася, назвавши А.Парубія людиною, яка заводила снайперів у готель "Україна" під час Майдану. "Якщо я сказала Парубій, то я прошу вибачення... Я не пам'ятаю, як я сказала точно, але якщо я говорила прізвище Парубій, але хотіла сказати і мала на увазі Пашинського", - роз'яснила Н.Савченко.

Раніше в четвер перед опитуванням в СБУ вона, зокрема, сказала: "Я бачила, як Парубій заводив снайперів у готель "Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА