13:10 16.03.2018

Синоптики прогнозують сильні снігопади на півночі і заході України в суботу

2 хв читати
Синоптики прогнозують сильні снігопади на півночі і заході України в суботу

Найближчі дві доби внаслідок переміщення активного циклону з Балкан на більшій частині території України очікуються складні погодні умови, повідомляє Укргідрометцентр у п'ятницю.

На суботу, 17 березня, в західних і північних областях прогнозується сніг, заметіль, уночі сильний сніг; температура вночі та вдень 4-9 ° морозу, на Прикарпатті близько 0 °.

У центральних, Харківській та Закарпатській областях мокрий сніг і дощ, вночі місцями сильні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу; температура протягом доби 0-5 ° тепла, в Кіровоградській і Дніпропетровській областях 2-8 ° тепла.

У південній частині, Донецькій і Луганській областях невеликий дощ, вночі на сході місцями з мокрим снігом; температура вночі 0-5 ° тепла, вдень 6-11 °, на півдні місцями 13-16 °.

На дорогах, окрім півдня і південного сходу, ожеледиця. Вітер в Україні південно-західний із переходом на північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві - вночі сильний, удень помірний сніг, заметіль. На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 6-8 ° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 17 березня найвища температура вдень була 17,1 у 1990р., найнижча вночі -18,1 у 1917 р.

На 18 березня синоптики прогнозують сніг та заметіль на Закарпатті. У Прикарпатті та центральних областях сильні снігопади, вночі у Карпатах дуже сильний сніг (лише в північних областях місцями невеликий сніг); температура вночі 7-14 ° морозу, вдень 4-10 ° морозу, на Закарпатті вночі 3-8 °, вдень 0-5 ° морозу.

У південних, Донецькій та Луганській областях дощ із переходом у мокрий сніг, місцями ожеледь; температура вночі 1-6 ° морозу, на узбережжі 0-3 ° тепла, вдень від 3 ° морозу до 3 ° тепла. У Криму без істотних опадів, температура вночі 5-10 °, вдень 12-18 ° тепла.

На дорогах, окрім крайнього півдня, ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, на півдні та сході місцями пориви 15-20 м/с.

Києві - без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 10-12 ° морозу, вдень 7-9 ° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА