15:43 16.03.2018

Порошенко відвідав звільнену Катеринівку і Золоте на Луганщині

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко відвідав нещодавно звільнену силами АТО Катеринівку і Золоте (обидва - Попаснянський р-н, Луганська обл.), повідомляє прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко.

"Президент відвідав звільнену Катеринівку і Золоте на Луганщині, де побудовано контрольно-пропускний пункт через лінію зіткнення, але його роботу заблокували постійними обстрілами російські окупанти", - написав він у своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю вдень.

Інших подробиць візиту П.Порошенка до зони проведення АТО на Донбасі С.Цеголко не повідомив.

Як розповіла на своїй сторінці в Facebook перша заступниця голови Верховної Ради, представник України в Тристоронній контактній групі з питань Донбасу Ірина Геращенко, президент України відвідав КПВВ "Золоте", відкриття якого два роки блокують бойовики.

"П.Порошенко побував у звільненій Катеринівці, куди не приїжджають навіть спостерігачі місії СММ ОБСЄ, оскільки їх щодня обстрілюють. До "нуля"- кілька сотень метрів. Лінія зіткнення фактично проходить межею села. І це дуже важливо, щоб мешканці маленького села, де залишаються жити 200 українців, серед них 20 дітей, знали, що українська влада їх підтримує і робить все, щоб на окупований Донбас зайшли миротворці, і закінчилася війна і щоденні обстріли", - зазначила І.Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА