11:57 17.03.2018

Синоптики прогнозують різке погіршення погодних умов

2 хв читати
Синоптики прогнозують різке погіршення погодних умов

Найближчої доби погоду більшої частини території України визначатимуть активні атмосферні фронти, які зумовлять складні погодні умови, повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні, крім північних областей, сніг, у південній частині з дощем; хуртовини, пориви північно-східного вітру 15-20м/с, в Карпатському регіоні та більшості центральних областей сильні снігопади, снігові замети, у Карпатах дуже сильний сніг; у південній частині місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь.

У північних областях вночі невеликий сніг, вдень переважно без опадів; окремі пориви вітру 15-18м/с.

На дорогах України ожеледиця. Температура вночі 9-14°морозу, на півночі Лівобережжя 15-17°, вдень 6-11° морозу; у південній частині та місцями на Закарпатті вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°, на узбережжі морів та в Приазов'ї місцями 2-4° тепла; в Криму вночі 5-10° тепла, вдень 13-18°.

У Києві в ніч на неділю невеликий сніг, вдень без опадів; температура вночі 10-12° морозу, 8-10° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 18 березня найвища температура повітря була +20,8 в 2012 р., найнижча вночі -18,7 в 1898 р.

У ніч на понеділок, 19 березня, в Україні сніг, хуртовини, снігові замети, у Приазов'ї мокрий сніг, місцями ожеледь, в центральних, Харківській, Одеській та Миколаївській областях сильний сніг; вдень у східних, Полтавській та більшості північних областей сніг, на решті територій без опадів.

На дорогах України ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, на півдні та сході пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 9-14° морозу, на півночі Лівобережжя до 16° морозу, на узбережжі морів 2-7° морозу; вдень у більшості областей 3-8° морозу, у південних, Донецькій, Луганській областях та на Закарпатті від 2° морозу до 3° тепла.

Прогноз погоди в Києві на 19 березня. Вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень 5-7° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА