12:30 18.03.2018

Пікет націоналістів перед будівлею генконсульства РФ у Харкові проходить мирно

1 хв читати

Активісти ВО "Свобода", Правого сектору, Нацкорпусу та інших націоналістичних організацій продовжують 12-годинний пікет перед будівлею генконсульства РФ у Харкові з метою не допустити голосування на виборах президента Росії.

Як передає кореспондент агентства Інтерфакс-Україна, об 11:00 до генконсульству підійшла колона активістів Нацкорпусу (кілька десятків осіб). "Ми прийшли нагадати, хто агресор в Україні. Агресор – це Росія.... А Крим – це Україна, як Луганськ і Донецьк", – заявив голова харківського Нацкорпусу Сергій Величко.

Станом на 12.00 акція проходить без серйозних подій. Охочих голосувати було менше десятка, але потрапити в генконсульство вони не змогли – їх не пропустили через поліцейський кордон. Виникло кілька суперечок між охочими проголосувати і пікетувальниками, але до рукоприкладства справа не дійшла.

Як повідомлялося, 16 березня було оприлюднено заяву МВС України, в якій повідомлялося, що 18 березня 2018 року режим охорони дипломатичних установ Російської Федерації на території України в Києві, Харкові, Одесі та Львові не передбачатиме доступу до цих об'єктів громадян РФ для голосування на виборах. Доступ до установ матимуть особи виключно з дипломатичним статусом. Інші особи і громадяни РФ цього дня на територію диппредставництв допускатися не будуть.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА