07:32 20.03.2018

Відновлено чотири зенітні гарматно-ракетні комплекси

2 хв читати
Відновлено чотири зенітні гарматно-ракетні комплекси

Суд задовольнив позов військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України, завдяки чому були відновлені чотири зенітні гарматно-ракетні комплекси, повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"Завдяки принциповій позиції військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України, забезпечено реальне виконання постанови Одеського апеляційного господарського суду у справі за позовом військової прокуратури в інтересах 72 окремої механізованої бригади із зобов'язань одного з держпідприємств оборонної промисловості провести ремонт бойової техніки", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук в понеділок.

О.Лисенко уточнив, що вироком Білоцерківського міськрайонного суду Київської області встановлено факт неналежного виконання своїх обов'язків військовослужбовцем, який відповідав за контроль виконання ремонтних робіт.

"Унаслідок недбалості зазначеного військовослужбовця, підписаним актом технічного приймання чотирьох зразків бойової техніки ППО були безпідставно включені роботи, які фактично ремонтним підприємством не виконувались, в зв'язку з чим державі завдано збитків на загальну суму 266 тис. грн. При цьому бойова техніка належним чином відновлена не була", - підкреслив спікер.

Він додав, що на виконання рішення суду одним з державних підприємств проведено ремонт і повністю відновлено боєздатність чотирьох зенітних гарматно-ракетних комплекси, які зараз повернуті до військової частини.

Зенітний гарматно-ракетний комплекс "Тунгуска" - це автономний високомобільний багатофункціональний комплекс ближньої дії, призначений для боротьби з літаками, вертольотами, легкоброньованими наземними і морськими цілями в складній радіоелектронній обстановці, в будь-яких погодно-кліматичних умовах, як вдень, так і вночі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА