07:49 20.03.2018

Дитячий табір "Вікторія" закритий, в суд направлено звинувачення проти двох посадових осіб ДСНС

1 хв читати
Дитячий табір "Вікторія" закритий, в суд направлено звинувачення проти двох посадових осіб ДСНС

Прокуратура Одеської області направила до суду обвинувальний акт щодо двох посадових осіб ГУ ДСНС в області у справі дитячого табору "Вікторія", який після перевірки закритий, повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.

"Слідчі прокуратури завершили досудове розслідування щодо двох посадових осіб Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області. Колишній керівник Київського відділу ГУ ДСНС в Одеській області і діючий інспектор підозрюються в службовій недбалості, що призвела до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 КК України)", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в понеділок.

Підкреслюється, що обвинувальний акт щодо зазначених осіб прокуратура Одеської області направила до суду для розгляду по суті.

Крім того, після перевірки на місці трагедії, за її результатами рішенням суду повністю зупинена діяльність дитячого табору "Вікторія".

Також на розгляді в суді знаходяться обвинувальні акти стосовно директора та колишнього старшого вихователя дитячого табору.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА