13:28 20.03.2018

СБУ викрила військового на розкраданні оснастки "Булатів" на Чернігівщині

1 хв читати
СБУ викрила військового на розкраданні оснастки "Булатів" на Чернігівщині

 Співробітники Служби безпеки України викрили контрактника однієї з військових частин Збройних сил, що дислокується на території Чернігівської області, на розкраданні обладнання, знятого з військової броньованої техніки - танків Т-64БМ "Булат".

"Правоохоронці встановили, що старший сержант, здійснюючи розукомплектування танків "Булат", привласнював елементи навісного динамічного захисту з метою їх подальшого збуту. Обладнання призначене для підвищення захищеності бойових машин у разі потрапляння снаряда", - повідомляє прес-центр СБ України.

Оперативники спецслужби затримали зловмисника на території військового містечка на спробі реалізації понад тридцять елементів динамічного захисту за 11 тис. грн.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) тривають невідкладні слідчо-оперативні дії щодо встановлення інших осіб, причетних до протиправних дій. Операція з викриття зловмисника проводилася під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА