12:10 21.03.2018

Поліція затримала мешканку Київської області, яка сп'яну "замінувала" Раду ввечері 20 березня

2 хв читати

Правоохоронці встановили особу і доправили до поліції Києва жительку одного з сіл у Київській області, яка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, повідомила про нібито мінування будівлі Верховної Ради у вівторок, 20 березня.

Як повідомляє в середу відділ комунікації поліції Києва, напередодні ввечері до чергової частини Печерського управління поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що будівлю Верховної Ради заміновано. Співробітники управління державної охорони обстежили приміщення, а фахівці вибухово-технічної служби поліції - прилеглу територію, вибухових речовин і пристроїв вони не виявили.

За даними начальника Печерського управління поліції Києва Андрія Дуброви, співробітники карного розшуку встановили, що помилкове повідомлення здійснила жінка, яка проживає в одному з сіл Київської області. За допомогою колег з Борисполя вдалося встановити її місцезнаходження і доправити до управління київської поліції.

"39-річна мешканка Київської області дзвонила за спецлінією 102 у стані алкогольного сп'яніння, спеціальний прилад показав 1,4 проміле. Мобільний телефон, з якого здійснено дзвінок, вилучено. Вирішується питання про оголошення підозри жінці за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) ", - розповів А.Дуброва.

Відомо, що зловмисниця не перший раз телефонує до поліції із помилковими повідомленнями. Так, раніше вона придумувала інформацію про інші злочини, переважно - про крадіжки, за що правоохоронці Київської області притягали її до адміністративної відповідальності.

За неправдиве повідомлення про мінування українського парламенту жінці загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА