20:15 21.03.2018

Круїзна компанія Viking Cruises відновлює круїзи між Києвом і Одесою

1 хв читати
Круїзна компанія Viking Cruises відновлює круїзи між Києвом і Одесою

Viking Cruises (Швейцарія), одна з найбільших у світі компаній річкових круїзів, в 2018 році після чотирирічної перерви відновлює регулярну роботу в Україні і заявила 10 річкових круїзів по Дніпру між Києвом і Одесою.

Згідно з повідомленням на сайті компанії, 11-денні тури з відвідуванням Києва, Кременчука, Дніпра, Запоріжжя, Херсона та Одеси заплановані в період з 17 травня по 24 вересня.

Відповідно до опублікованої інформації, ціна туру стартує від $3,8 тис. на людину, включаючи оплату перельоту із США, і перший круїз уже майже розпроданий.

Viking Cruises, крім природних красот, намагається привабити туриста в Україну яскравими народними традиціями, такими як писанка, і смачною кухнею, як котлета по-київськи, а також багатою історією, пов'язаною з греками, вікінгами, татаро-монголами і козаками.

Компанія Viking Cruises була заснована в 1997 році з купівлі чотирьох кораблів у Росії, а зараз налічує понад 60 суден, зокрема 4 для океанських круїзів, які вони організують з 2015 року. Річкові круїзи компанії здійснюються по річках Європи, Волзі, Дніпру, Нілу, Янцзи і Меконгу.

В Україні до 2014 року компанія здійснювала круїзи на судні Viking Sineus (раніше - "Михайло Ломоносов") приблизно на 200 пасажирів, який останні роки стояв в Одесі. Компанія оголошувала про плани відновити круїзи в 2016 році, проте відмовилася від них.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА