12:38 23.03.2018

Україна купить у Франції вертольоти для потреб рятувальників

1 хв читати
Україна купить у Франції вертольоти для потреб рятувальників

Україна та Франція підпишуть угоди про наміри придбати французькі вертольоти, повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Зараз Жан-Ів поїде підписувати з Арсеном Аваковим протокол про наміри купівлі французьких вертольотів", - сказав П.Клімкін на спільній прес-конференції з главою МЗС Франції Жан-Івом Ле Дріаном (Jean-Yves Le Drian) у п'ятницю в Києві.

Глава українського зовнішньополітичного відомства зазначив, що це свідчить про новий рівень двостороннього економічного співробітництва між Україною та Францією.

За словами президента України Петра Порошенка, вертольоти купуються для потреб українських рятувальників. "Буде підписано меморандум про наміри щодо закупівлі вертольотів. Це ще один важливий крок щодо забезпечення рятувальників, коли вони швидко зможуть дістатися до поранених і зможуть надавати допомогу", - зазначив він під час робочої поїздки на Рівненщину, де передав нову техніку підрозділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

За словами П.Порошенка, вже цього року перші чотири вертольоти, зокрема для евакуації поранених і рятувальний, надійдуть на озброєння ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА