14:56 23.03.2018

У Запоріжжі затримали 17-річного грабіжника, який побив екс-депутата Генічеської райради до смерті

2 хв читати
У Запоріжжі затримали 17-річного грабіжника, який побив екс-депутата Генічеської райради до смерті

У Запоріжжі затримали зловмисника, який побив та пограбував 35-річного екс-депутата Генічеської районної ради, котрий від отриманих травм помер у лікарні.

"17-річний житель Запоріжжя 10 березня 2018 року з метою заволодіння матеріальними цінностями завдав потерпілому щонайменше два удари в область обличчя, від яких громадянин Г. упав на землю. Після цього зловмисник заволодів його мобільним телефоном", - повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

13 березня потерпілого госпіталізували до міськлікарні №5 Запоріжжя, а 14 березня він помер від отриманих травм.

Досудове розслідування триває.

Наразі зловмисникові готується повідомлення про підозру у вчиненні злочинів за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, які передбачають покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Як повідомлялося, запорізька поліція розслідує причини смерті екс-депутата Генічеського районного ради Костянтина Гурульова, якого з травмою голови доправили до міської лікарні з залізничного вокзалу в Запоріжжі. Спочатку було відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК (умисне вбивство) з поміткою "нещасний випадок".

Як стверджують інтернет-видання Херсонської області, К.Гурульов прибув до Запоріжжя, щоб полетіти з місцевого аеропорту до Туреччини, однак через нельотну погоду рейс скасували.

Односельці загиблого повідомили журналістам, що кілька днів не мали інформації про зниклого чоловіка й нібито самостійно організували його пошуки в Запоріжжі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА