14:37 24.03.2018

Військовий патруль виявив БПЛА над військовою частиною в Харківській області

1 хв читати
Військовий патруль виявив БПЛА над військовою частиною в Харківській області

У Харківській області патруль Повітряних сил Збройних сил України виявив над військовою частиною безпілотний літальний апарат (БПЛА).

Як повідомляє в суботу командування Повітряних сил ЗСУ на сторінці в соцмережі "Фейсбук", напередодні ввечері, 23 березня близько 22:45, внутрішній патруль військової частини виявив безпілотник, який здійснював некерований політ над адміністративно-господарською територією цього військового об'єкта.

"Одразу було організовано пошук літального апарата силами патруля та чергового підрозділу. БПЛА і його власників було знайдено і передано правоохоронним органам", – йдеться в повідомленні.

Командування Повітряних сил ЗСУ просить громадян України утриматися від спроб пробратися на території охоронюваних військових частин.

"Використання безпілотних літальних апаратів різного виду безпілотників – над військовими частинами, базами, складами й арсеналами буде вважатися порушенням, прирівняним до спроби проникнення на територію військового об'єкта. Тому їх збиватимуть без попередження над об'єктами або на підльоті до них", – йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА