07:40 25.03.2018

У Миколаївській області за вбивство затримали 55-річного жителя Снігурівського району

1 хв читати
У Миколаївській області за вбивство затримали 55-річного жителя Снігурівського району

У Миколаївській області Снігурівського району за підозрою у вбивстві місцевого жителя правоохоронці затримали його 55-річного товариша, повідомила прес-служба відділу комунікації поліції Миколаївської області.

"23 березня в Снігурівському відділенні поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від жителів одного з сіл району, що в будинку 55-річного чоловіка виявлено тіло його 56-річного товариша", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що напередодні ввечері через п'яний дебош господар будинку вирішив довести свою правоту за допомогою фізичної сили, вдаривши другого чоловіка в область носа кілька разів, після чого жертва впала на підлогу, де зловмисник і знайшов його наступного дня без ознак життя. Після цього правопорушник попросив сусідів викликати поліцію і швидку.

Слідчі Снігурівського відділення поліції почали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Відзначається, що зловмисника затримали в порядку ст.208 КПК України, а також повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА