16:37 26.03.2018

Апеляційний суд Києва 29 березня розгляне скаргу на арешт Савченко

1 хв читати
Апеляційний суд Києва 29 березня розгляне скаргу на арешт Савченко

Апеляційний суд м.Києва 29 березня розгляне скаргу адвокатів народного депутата України Надії Савченко на рішення Шевченківського районного суду міста Києва від 23 березня про застосування до неї запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляє прес-служба суду, засідання розпочнеться о 13:30 четверга.

Таким чином, суд оперативно визначив дату розгляду апеляції адвокатів Н.Савченко, яка була подана кілька годин тому.

Як повідомлялося, 23 березня 2018 року Шевченківський районний суд м.Києва прийняв рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою народному депутату Н.Савченко до 20 травня 2018 року.

При цьому суддя визнав безпідставним затримання Н.Савченко 22 березня 2018 року, оскільки вона не скоїла жодного злочину за фактом.

26 березня адвокати Н.Савченко заявили, що в поданій скарзі на арешт просять Апеляційний суд м. Києва змінити їй запобіжний захід на будь-який інший, не пов'язаний з утриманням під вартою. "Ми подали апеляцію, її вже зареєстровано. Ми просимо, щоб Надії Савченко змінили запобіжний захід на будь-який, не пов'язаний з утриманням під вартою. Підозра незаконна і суд має з цим погодитися", - сказав адвокат нардепа Віктор Чевгуз агентству "Інтерфакс-Україна" у понеділок після подання апеляції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА