18:28 29.03.2018

"Мотор Січ" планує сертифікувати в 2018 р. новий легкий вертоліт МСБ-2 "Надія"

1 хв читати
"Мотор Січ" планує сертифікувати в 2018 р. новий легкий вертоліт МСБ-2 "Надія"

ПАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя) планує завершити в 2018 році сертифікацію нового легкого цивільного вертольота МСБ-2 "Надія" дальністю польоту 1 тис. км, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в керівництві підприємства.

"У першій половині року плануємо завершити розпочату в минулому році сертифікацію нового МСБ-2" Надія ", - сказав співрозмовник агентства.

За його даними, вертоліт планують сертифікувати, передусім, у Державіаслужбі України.

Як нагадав співрозмовник агентства, на сьогодні вже зібрано й піднято в повітря дослідний зразок МСБ-2 "Надія". Серійне виробництво нової машини, згідно з попередніми планами, може бути розгорнуто вже в 2018 році.

"Нині розпочато презентацію нової вертолітної техніки потенційним замовникам", - сказав він.

"МСБ-2 "Надія" - це цивільна версія легкого вертольота на 7 пасажирів дальністю польоту 1 тис. км. Вертоліт оснащений турбовальним газотурбінним двигуном четвертого покоління МС-450 потужністю 450 к.с. Також можлива модифікація машини для потреб силових структур, зокрема ДСНС, і санітарної авіації.

ПАТ "Мотор Січ" - один з найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок. Постачає продукцію в понад 100 країн світу. У 2012 році в Запоріжжі створено вертолітне КБ "Мотор Січ".

У 2015 році ПАТ "Мотор Січ" розпочало поставки ЗСУ і силовим структурам у рамках держоборонзамовлення (ДОЗ) ремоторизованих на замовлення Міністерства оборони багатоцільових Мі-8МСБ і Мі-2МСБ різних модифікацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА