11:12 03.04.2018

Холодницький вважає, що зроблені в його кабінеті записи - це компіляція

2 хв читати
Холодницький вважає, що зроблені в його кабінеті записи - це компіляція

 Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький вважає, що записи, зроблені під час проведення негласних слідчих дій у його кабінеті - це компіляція, а кримінальне провадження, за яким його викликали на допит, стосується розголошення даних досудового розслідування, що не є тяжким злочином.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", перед входом до департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України у вівторок вранці Н.Холодницький зазначив у коментарі журналістам, що формально його викликали на допит для відбору зразків голосу, тоді як "голосу досить і в публічному полі".

Він повідомив, що до керівника департаменту, до якого він прийшов на допит, у нього "є кілька запитань, зокрема, три кримінальних провадження про незаконне збагачення".

"У мене є запитання і до об'єктивності цього провадження (у рамках якого його викликали на допит як свідка - ІФ). Наскільки мені відомо, провадження зареєстровано за статтею про розголошення даних досудового розслідування, це є легким злочином. Я просто хочу прояснити об'єктивну сторону", - наголосив Н.Холодницький, додавши, що порушення щодо розголошення таємниці досудового слідства залежить від того, хто це робить.

За словами керівника САП, наразі він продовжує виконувати свої обов'язки у повному обсязі.

Також Н.Холодницький повідомив, що жодних повідомлень за скаргою у КДКП та відкритті дисциплінарного провадження стосовно нього йому наразі не відомо.

Крім того, керівник САП зазначив, що буде правильним усунути його від виконання обов'язків на час розгляду дисциплінарного провадження.

Що стосується безпосередньо записів, які були зроблені в його кабінеті, то керівник САП наголосив: "Я не виключаю і, швидше за все, впевнений, що там може бути якась компіляція різних розмов і слів. Я хочу послухати всі розмови повністю, що я говорив і що робив потім ".

За його словами, на цих записах єдиних порушенням морального характеру може бути ненормативна лексика, про вживання якої він шкодує.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА