07:12 06.04.2018

У будинку Скрипаля від зневоднення померли морські свинки, живий кіт перебував у стані стресу

1 хв читати
У будинку Скрипаля від зневоднення померли морські свинки, живий кіт перебував у стані стресу

Двох мертвих морських свинок і живого домашнього кота в стані стресу знайшли ветеринари в будинку агента британських спецслужб Сергія Скрипаля в Солсбері, повідомила британська Mirror.

За її даними, тіла свинок були знайдені виснаженими, вони померли від зневоднення, оскільки тривалий час не мали доступу до води, встановили ветеринари.

Кота доставили до хімічної лабораторії Портон-Даун, щоб встановити, чи піддавався він впливу нервово-паралітичного газу, яким було отруєно С.Скрипаля і його дочку Юлію. Втім, кіт знаходився в такому стані, що зі співчуття його приспали.

Останки всіх тварин кремували "з побоювань, що вони могли контактувати з газом "Новачок", повідомляє газета.

Вона пише, що племінниця С.Скрипаля Вікторія раніше зверталася до британської влади з проханням з'ясувати, що відбувається з тваринами.

Вікторія назвала "нісенітницею" твердження поліції щодо підвищеної концентрації отруйної речовини, яка містилася на вхідних дверях будинку С.Скрипаля, зазначає Mirror.

Представник міністерства навколишнього середовища, продовольства і сільського господарства Великої Британії повідомив, що раніше ветеринари не могли потрапити до будинку С.Скрипаля, оскільки його опечатала поліція

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА