07:45 09.04.2018

За минулу добу бойовики 35 разів обстріляли позиції ЗС України, п'ятеро поранених

1 хв читати
За минулу добу бойовики 35 разів обстріляли позиції ЗС України, п'ятеро поранених

За минулу добу бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті обстрілу поранено п'ятеро українських військовослужбовців, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

"Минулої святкової доби російсько-окупаційні війська здійснили 35 обстрілів позицій українських захисників, застосувавши при цьому озброєння, заборонене мінськими угодами. Постраждалих доставили у військовий госпіталь, де їм надали необхідну медичну допомогу", - йдеться у зведенні прес-центру на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок вранці.

Зокрема, на Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів агресор обстрілював українські укріплення поблизу Луганського. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперської зброї вогонь вівся по захисниках Світлодарська. Також гранатомети бойовики застосували неподалік Кримського і Валуйського.

На Донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї агресор вів вогонь по українських укріпленнях поблизу Водяного, Лебединського, Богданівки, Кам'янки, Пищевика і Широкиного. Крім цього, в районі Богданівки ворог застосував озброєння БМП, неподалік Водяного, Гнутового і Пищевика - великокаліберні кулемети, по захисниках Авдіївки, Павлополя, Талаківки і шахти "Бутівка" - стрілецьку зброю, а по захисниках Широкиного - вівся снайперський вогонь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА