20:51 20.04.2018

Журнал Time включив до списку 100 найвпливовіших людей президента США і лідера КНДР

2 хв читати
Журнал Time включив до списку 100 найвпливовіших людей президента США і лідера КНДР

Журнал Time у п'ятницю опублікував список найвпливовіших людей, до якого, зокрема, увійшли глава Tesla і SpaceX Ілон Маск, співачка Ріанна, президент ПАР Еммерсон Мнангагва, президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин.

Цього року в списку немає росіян. У 2017р до нього потрапив президент Росії Володимир Путін.

До розділу "Лідери" крім Д. Трампа, Е.Мнангагви і Кім Чен Ина потрапив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, голова КНР Сі Цзіньпін, президент Франції Емманюель Макрон, прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе, президент Південної Кореї Мун Чже Ін та прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн.

До числа лідерів потрапили британський принц Гаррі і його наречена Меган Маркл. Також журнал зарахував до лідерів мера Лондона Садіка Хана, лідера демократичної меншості в Палаті представників США Ненсі Пелосі, спецпрокурора Роберта Мюллера, який займається в США "російським розслідуванням", наслідного принца Саудівської Аравії Мухаммеда бін Салмана, а також прем'єр-міністра Іраку Хайдера Аль-Абаді. До цієї ж категорії включено генерального директора Microsoft Сатья Наделла.

До категорії "Артисти" включені актриси Ніколь Кідман, Галь Гадот, а також 14-річна Міллі Боббі Браун, яка зіграла в серіалі "Дуже дивні справи". Крім цього, до категорії потрапили актор Х'ю Джекман, режисер Гільєрмо дель Торо та телеведучий і комік Джиммі Кіммел.

Категорія "Ікони" представлена актрисою і співачкою Дженніфер Лопес, співачкою Ріанною, а також ініціатором руху MeToo Таранею Берк.

До категорії "Титани" потрапив тенісист Роджер Федерер, телеведуча Опра Вінфрі, глава Amazon Джефф Безос, підприємець Ілон Маск.

Серед "Новаторів" можна побачити актрису Тіффані Хаддіш, сноубордистку Хлою Кім і хіп-хоп співачку Карди Бі.

Список Time 100 публікується щорічно американським журналом Time. До нього потрапляють 100 осіб у п'яти категоріях - "Новатори", "Артисти", "Лідери", "Ікони" і "Титани".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА