20:22 26.04.2018

У Києві до травневих свят облаштовано 38 зон відпочинку

1 хв читати
У Києві до травневих свят облаштовано 38 зон відпочинку

Напередодні травневих свят у комунальному об'єднанні "Київзеленбуд" нагадали, що на території столичних лісопаркових господарств облаштовано 38 зон для відпочинку з необхідним інвентарем, повідомляє в четвер прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Серед інвентарю, який є в цих зонах відпочинку, - лісові меблі, сформований місце для багаття, накриття від непогоди. Ділянки огороджені мінералізованими смугами, щоб убезпечити від пожежі зелені насадження.

"У комунальному об'єднанні відзначили, що в цей період буде посилено патрулювання лісопаркових господарств. Як відомо, розпалювати багаття в лісах і парках, крім як в спеціально відведених зонах відпочинку, заборонено. Чинним законодавством (ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення) за розпалювання багаття в місцях, які не передбачені для цього, передбачений штраф від 340 до 1360 грн", - нагадали владі міста.

Разом з тим повідомляється, що в "Київзеленбуді" в цьому році планують відкрити ще 5 зон для відпочинку, щоб кияни та гості столиці могли відпочивати комфортно і безпечно.

Детальніше ознайомитися з розташуванням зон для відпочинку можна на сайті http://kievzelenbud.com/maps/zony-vidpochynku/.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА