18:04 16.05.2018

Волкер у Києві зустрівся із сім'ями заручників, політв'язнів і зниклих безвісти

1 хв читати
Волкер у Києві зустрівся із сім'ями заручників, політв'язнів і зниклих безвісти

Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер у середу в Києві провів зустріч із сім'ями заручників, політичних в'язнів і зниклих безвісти, а також обговорив із парламентаріями перспективу введення миротворців на Донбас і допомогу США в питаннях безпеки, повідомила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

"У рамках неформальної мінської парламентської платформи відбулася зустріч представників різних фракцій і груп зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером. (...) Сьогодні він обмінявся думками з депутатами про перспективи миротворчої місії на Донбасі, про роботу КПВВ, проблеми переселенців, екологічну проблематику", - написала І.Геращенко на сторінці у Facebook.

За її словами, ця дискусія стосувалася також реформ, роботи над законами про Антикорупційний суд і національну безпеку, про протимінну діяльність, а також підготовки до саміту Україна-НАТО, допомоги США в питаннях безпеки та оборони, надання зброї тощо.

"Ключове все-таки Донбас і Крим, порушення прав людини на окупованих територіях, пошук зниклих, звільнення заручників і політв'язнів. (...) Також він зустрівся з сім'ями заручників, політв'язнів і зниклих безвісти", - поінформувала І.Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА