10:41 23.06.2018

На Закарпатті рятувальники допомогли дітям і дорослим з наметового містечка спуститься в село

1 хв читати
На Закарпатті рятувальники допомогли дітям і дорослим з наметового містечка спуститься в село

На Закарпатті рятувальники надали допомогу в супроводі до села Білин туристів, які поставили наметове містечко біля гори Близниця Рахівського району і попросили про допомогу у зв'язку з різким зниженням температури повітря, повідомляє сайт Держслужби з НС.

Там розповіли, що о шостій годині ранку в оперативно-рятувальну службу ДСНС надійшло повідомлення про те, що у зв'язку зі зниженням температури повітря та випаданням мокрого снігу група туристів з 35 осіб (з них 27 дітей) потребує супроводу з гори Близниця до села Білин.

Для надання допомоги залучили сымох рятувальників і чотири одиниці техніки.

Раніше голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль повідомив, що в ніч на суботу в Рахівському районі Закарпаття на високогір'ї випав сніг. Там, де стоїть наметове містечко з 27 дітьми, шар снігу сягає кількох сантиметрів.

За інформацією Г.Москаля, там перебуває 27 дітей – з Одеської, Харківської областей та Києва. "Хто організував (наметове містечко – ІФ) ми поки що не знаємо, тому що вони ніде не реєструвалися, хоча мали зробити це в рятувальній службі", – зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА