21:20 11.07.2018

Мінспорту закликає Раду передбачити в держбюджеті-2018 фінанси для початку реконструкції льодової арени "Авангард" у Києві

2 хв читати
Мінспорту закликає Раду передбачити в держбюджеті-2018 фінанси для початку реконструкції льодової арени "Авангард" у Києві

Міністерство молоді і спорту України закликає Верховну Раду передбачити в змінах до державного бюджету на 2018 рік фінансування для початку реконструкції льодової арени спорткомплексу "Авангард" у Києві.

"11 липня гравці і тренери дитячого клубу "Сокіл" пікетували Кабінет міністрів України з вимогою провести реконструкцію льодової арени спорткомплексу "Авангард"... Міністерство, як і батьки, тренери і хокеїсти, зацікавлене у відродженні дитячого та юнацького хокею в Україні", - йдеться в повідомленні прес-служби Мінспорту.

У міністерстві зазначають, що неодноразово закликали депутатів Верховної Ради виділити необхідні кошти в державному бюджеті на 2018 рік - близько 90 млн грн, на капремонт існуючої льодової арени та залу для глядачів.

"Ми сподіваємося, що незабаром будуть прийняті поправки до бюджету-2018, і народні депутати нададуть можливість почати реконструкцію вже в цьому році", - наголошується в повідомленні.

Крім того, Мінспорту звернулося до уряду з проханням передбачити витрати на подальшу реконструкцію спортивного комплексу в 2019 році.

"Щодо можливості почати тренування для юних хокеїстів у вересні 2018 року. Зараз міністерство готове брати участь у переговорах з приватними інвесторами з питання про місце тренувань, поки триватиме реконструкція льодової арени "Авангарду", - підкреслили у відомстві.

У той же час, в міністерстві констатували, що на шляху вирішення даного питання стоїть проблема, пов'язана з оформленням земельної ділянки в Києві під тимчасову оренду. "Тут ми сподіваємося на розуміння ситуації і сприяння від столичної влади", - додали в Мінспорту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА