14:50 06.08.2018

Суд продовжив арешт Вишинському до 8 вересня

2 хв читати
Суд продовжив арешт Вишинському до 8 вересня

Херсонський апеляційний суд у понеділок виніс рішення про продовження запобіжного заходу керівнику "РИА Новости Україна" Кирилу Вишинському у вигляді тримання під вартою до 8 вересня.

"У задоволенні апеляції частково відмовлено", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прокуратурі Криму та пояснили, що спочатку було рішення суду про продовження арешту до 13 вересня, але суд ухвалив рішення про тримання під вартою до 8 вересня.

Раніше повідомлялося, що суд переніс на 6 серпня слухання апеляції у зв'язку з неявкою одного з адвокатів.

Правоохоронці затримали К.Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

16 травня його доправили до Херсону для обрання запобіжного заходу. 17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня.

6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган поінформувала, що К.Вишинський повідомлений про підозру в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів: "Підозрюваний у державній зраді Кирило Вишинський повідомлений про ще один підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів) КК України".

За її словами, під час проведених обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі К.Вишинського було виявлено та вилучено пістолет і патрони до нього. Пістолет є вогнепальною зброєю - самозарядним пістолетом моделі "FN Browning M1906".

11 липня Херсонський міський суд продовжив термін тримання К.Вишинського під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА