20:10 14.08.2018

До КС надійшло подання 56 нардепів щодо конституційності деяких положень закону про АРМА

2 хв читати

До Конституційного Суду України надійшло конституційне подання 56 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень закону "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" (АРМА).
Як повідомляється у вівторок на інформаційному порталі "Судова влада", депутати просять КС перевірити на конституційність положень п. 4 ч. 1 ст. 1, 19, 20, 21 закону України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" у взаємозв'язку з окремими положеннями ст. 100 Кримінального процесуального кодексу України, а саме: положення "а в разі її відсутності - за рішенням слідчого судді, суду" п. 2 ч. 6, абз. 7 ч. 6, ч. 7, положення "а у випадках, якщо речові докази передані Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, - відповідно до закону та прийнятих на його виконання актів законодавства" ч. 8 ст. 100 Кримінального процесуального кодексу України.
Серед тих, що підписали подання, - народні депутати Віктор Бондар, Володимир Зубик, Артем Ільюк (усі з групи "Відродження"), Валентин Ничипоренко (позафракційний), Михайло Папієв, Дмитро Колєсніков, Ігор Шурма, Сергій Матвієнков, Сергій Дунаєв (усі з фракції "Опозиційний блок"), Сергій Шахов (депутатська група "Воля народу") та інші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА