13:35 20.08.2018

Харківська міськрада бере на себе організацію похорону патрульного, який загинув біля мерії

1 хв читати
Харківська міськрада бере на себе організацію похорону патрульного, який загинув біля мерії

Влада Харкова візьме на себе організацію похорону патрульного поліцейського Дмитра Кірієнка, який загинув унаслідок стрілянини в ніч на понеділок біля міськради.

"Харківська міська рада та я особисто висловлюємо глибоке співчуття сім'ї загиблого патрульного поліцейського, вбитого сьогодні вночі біля будівлі мерії. Організацію його похорону ми беремо на себе. Також його сім'я отримає від міста матеріальну допомогу у розмірі 100 тис. грн", - написав Г.Кернес на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, в ніч на понеділок, 20 серпня, невідомий чоловік влаштував стрілянину біля Харківської міськради і ранив охоронця, а потім й одного з поліцейських, що приїхали за викликом. Поліцейський помер, незважаючи на зусилля медиків. Співробітник КП "Муніципальна охорона" перебуває в реанімації Лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Його стан оцінюється як важкий.

Поліцейські з табельної зброї ранили стрільця. Внаслідок отриманих поранень він помер.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА