12:56 18.09.2018

ВР ухвалила закон про забезпечення житлом військових, які прибули з тимчасово окупованих районів Донбасу та Криму

1 хв читати
ВР ухвалила закон про забезпечення житлом військових, які прибули з тимчасово окупованих районів Донбасу та Криму

Верховна Рада посилила соціальний і правовий захист військовослужбовців і членів їхніх сімей: за законопроект №8394 про внесення змін до ст. 12 закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їхніх сімей" у вівторок проголосували 269 народних депутатів.

Закон визначає порядок надання житлових приміщень військовослужбовцям - внутрішньо переміщеним особам, звільненим з військової служби, та членам їхніх сімей, які приїхали з тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та окремих районів Донецької та Луганської областей.

Відповідно до закону, військовослужбовцям, які прибули з тимчасово окупованих територій, особам, звільненим з військової служби після прибуття з окупованих територій, внутрішньо переміщеним особам, звільненим з військової служби в запас або відставку, та членам їхніх сімей надається право на забезпечення житловими приміщеннями без урахування норми надання житлового приміщення або грошової компенсації один раз протягом усього часу проходження військової служби.

Цим особам також надається право на забезпечення житловими приміщеннями за новим місцем служби або перебування (проживання) без урахування їхніх прав на користування наданими раніше службовими житловими приміщеннями, житловими приміщеннями для постійного проживання або права власності на житлові приміщення в разі одночасного припиненням цих прав у порядку, який визначає Кабінет Міністрів України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА