15:34 16.11.2018

Міністр Петренко зареєстрував черговий "шлюб за добу", в Україні понад 40 пар уже скористалися цією послугою

1 хв читати
Міністр Петренко зареєстрував черговий "шлюб за добу", в Україні понад 40 пар уже скористалися цією послугою

Понад 40 українських пар на сьогодні скористалися послугою Міністерства юстиції "Шлюб за добу", проект реалізовується в більше ніж 50 містах і селищах країни, зазначає міністр юстиції Павло Петренко.

"На сьогодні цей проект ("Шлюб за добу") в хорошому сенсі став таким собі вірусом, тому він поширюється, крім великих міст, ще й на великі міста і селища... Сьогодні понад 50 українських міст і селищ надають таку послугу українським громадянам. І вона дуже зручна", - розповів міністр журналістам у п'ятницю в Києві.

Він повідомив: "Понад 40 тисяч українських молодят скористалися нашим сервісом "Шлюб за добу".

Глава Мін'юсту зізнався, що для нього особисто цей проект як "позитивний заряд, коли ти частина свята".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в п'ятницю в приміщенні Мін'юсту відбулася урочиста церемонія реєстрації шлюбу в рамках проекту "Шлюб за добу", яку провів сам міністр.

П.Петренко пояснив: "Як міністр юстиції, особа, яка уповноважена законом свідчити факт одруження, я практикую це фактично з початку цього пілотного проекту".

За його словами, проект "Шлюб за добу" стартував два роки тому. Міністр нагадав, що мета проекту - надати можливість українським парам укласти шлюб без бюрократичних зволікань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА