11:03 27.07.2019

Помер спортсмен, кандидат у нардепи Роман Вірастюк

2 хв читати
Помер спортсмен, кандидат у нардепи Роман Вірастюк

Внаслідок хвороби помер спортсмен, кандидат у народні депутати України Роман Вірастюк, поховання відбудеться 29 липня в м. Івано-Франківську, повідомив його брат Василь Вірастюк.

"27 липня 2019 року, о 5 ранку перестало битися серце Романа Вірастюка. 11 липня Роману була проведена термінова і дуже складна операція (аневризма, розшарування черевної аорти). Він був бійцем, і, незважаючи на всі "але", він боровся до останнього", - написав Василь Вірастюк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" у суботу.

Як очікується, прощання з Романом Вірастюком відбудеться 28 липня біля Міністерства молоді і спорту, про час буде повідомлено пізніше.

"Похорон відбудеться 29 липня в рідному Івано-Франківську (місце і час поховання будуть пізніше)", - повідомив брат.

У свою чергу міністр молоді та спорту України Ігор Жданов висловив співчуття у зв'язку зі смертю спортсмена.

"Не стало Романа Вірастюка – нашого друга, колеги, спортсмена, художника, телеведучого, людини багатьох талантів, неординарної особистості з великим і добрим серцем. Для Міністерства молоді та спорту, кожного з нас – це непоправна втрата і великий біль. Співчуваємо, сумуємо і підтримуємо рідних Романа в цей важкий час. Вічна пам'ять Роману Вірастюку. Друже, нам дуже тебе не вистачатиме", - написав Жданов у Фейсбук.

Роман Вірастюк - 17-разовий чемпіон України зі штовхання ядра, телеведучий, співак. На позачергових виборах до Верховної Ради, які відбулися 21 липня, балотувався в народні депутати як самовисуванець у мажоритарному окрузі № 84 в Івано-Франківській області та посів четверте місце.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА