16:27 01.02.2021

Ватикан і більшість регіонів Італії пом'якшили впроваджені через COVID-19 обмеження

1 хв читати
Ватикан і більшість регіонів Італії пом'якшили впроваджені через COVID-19 обмеження

Більшість регіонів Італії з понеділка частково скасували обмежувальні заходи, впроваджені для боротьби з поширенням коронавірусу, повідомили європейські ЗМІ.

Ідеться про 16 регіонів, рівень загрози в яких тепер знижений із "помаранчевого" до "жовтого", тобто обстановка з коронавірусом останнім часом там покращилася. Серед них - регіон Лаціо, куди входить Рим, і Ломбардія, на території якої розташований Мілан.

У рамках послаблення обмежень барам і ресторанам дозволено поновити роботу. Вони зможуть приймати відвідувачів до 18:00 за місцевим часом. До цього вони могли працювати тільки навинос. Знову запрацюють музеї і архітектурні об'єкти.

У Ватикані з понеділка також для відвідування відкриваються музеї та Сікстинська капела, які не працювали на протязі майже 90 днів. Це найдовший від часів Другої світової війни період, упродовж якого вони були зачинені.

Тим часом італійські області Апулія, Сардинія, Сицилія, Умбрія і Больцано нині визнані "помаранчевими" зонами. При цьому немає жодного регіону в Італії, де діяв би найвищий - "червоний" рівень загрози через коронавірус.

В Італії за час пандемії зареєстрували понад 2,5 млн випадків зараження коронавірусом, близько 88,5 тис. були летальними.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА