19:55 04.07.2021

В ОАЕ схвалили для екстреного застосування вакцину Moderna від COVID-19

1 хв читати
В ОАЕ схвалили для екстреного застосування вакцину Moderna від COVID-19

 Влада ОАЕ в неділю дозволила застосовувати в терміновому порядку вакцину розробки компанії Moderna проти COVID-19, передає телеканал "Аль-Арабія" з посиланням на заяву Міністерства охорони здоров'я ОАЕ.

Препарат Moderna став п'ятою подібною вакциною, що отримала схвалення в ОАЕ.

Тим часом, у неділю ОАЕ посіли перше місце у світі за часткою вакцинованого населення у світі, обійшовши Сейшельські острови, зазначає "Аль-Арабія".

Напередодні влада повідомила, що 63,7% жителів ОАЕ повністю вакциновані від коронавірусу, а першу дозу вакцини отримали 73,8% населення. З грудня 2020 року тут розподілили понад 15,5 млн доз вакцини. У майбутньому очікується, що цей показник зросте ще більше після отримання дозволу на третє щеплення для осіб, яким раніше ввели вакцину препаратом китайської компанії Sinopharm, а також після початку програми вакцинації вагітних препаратом Pfizer/BioNTech.

За даними статистичного сайту Worldometers, всього в ОАЕ за час пандемії виявили понад 639,4 тис. випадків зараження коронавірусом, понад 1,83 тис. пацієнтів з COVID-19 померли. Одужали понад 617,7 тис. осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА