12:14 19.03.2018

Визначено переможця конкурсу на посаду гендиректора українського держпідприємства "Електронне здоров'я"

2 хв читати
Визначено переможця конкурсу на посаду гендиректора українського держпідприємства "Електронне здоров'я"

Переможцем конкурсу на посаду генерального директора державного підприємства "Електронне здоров'я", яке буде займатися подальшим впровадженням системи електронної охорони здоров'я eHealth, став Денис Мацуй, повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України на сайті.

Д.Мацуй, до 2017 року - комерційний директор і директор з маркетингу компанії OpsWay, має 11 років досвіду в сфері створення і впровадження ІТ-проектів, фахівець в організаційному менеджменті, стратегічному плануванні та управлінні, веденні проектів, запуск нових продуктів і послуг, відзначається в повідомленні.

"Переможець конкурсу має багатий досвід, розуміння реформи і бачення розвитку електронної системи. Він повинен розуміти велику відповідальність, адже впровадження електронної системи охорони здоров'я - один з пріоритетних напрямків реформи на найближчі два роки", - цитує прес-служба слова заступника міністра охорони здоров'я Павла Ковтонюка.

На посаді гендиректора "Електронного здоров'я" Д.Мацуй співпрацюватиме з держорганами, зокрема, з Національною службою здоров'я України (НСЗУ) і Міністерством охорони здоров'я, а також розробниками медичних інформаційних систем (МІС), міжнародними експертами, представниками громадських організацій та ЗМІ.

Як повідомлялося, ДП "Електронне здоров'я" створено для забезпечення ефективного функціонування та розвитку інформаційних і телекомунікаційних електронних систем у сфері охорони здоров'я. Його основними завданнями є технічне забезпечення створення, впровадження, експлуатації програмно-інформаційних систем, ведення реєстрів, розробка систем управління електронними базами, а також створення необхідної для цього нормативно-правової бази.

Підприємство буде також координувати впровадження на місцях програмно-технічних засобів для використання електронних систем у сфері охорони здоров'я.

Конкурс на посаду гендиректора підприємства був оголошений початку березня 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА