15:50 22.03.2013

Шойгу обговорив із начальником Генштабу України питання базування Чорноморського флоту

1 хв читати

Начальник Генштабу України Володимир Заман та міністр оборони РФ Сергій Шойгу обговорили питання перебування на території України Чорноморського флоту Росії та використання елементів його інфраструктури кораблями військово-морських сил Збройних сил України на зустрічі в четвер, повідомили "Інтерфаксу-АВН" в управлінні прес-служби та інформації Міноборони РФ.

За словами представника Міноборони, учасники переговорів обговорили питання стратегічного партнерства, проведення спільних заходів оперативної та бойової підготовки, військово-технічної співпраці, а також обмінялися досвідом реформування збройних сил обох держав.

"Особливий акцент було зроблено на розвитку інтеграційних процесів між збройними силами, спільній оперативній та бойовій підготовці, вдосконаленні форм військової та військово-технічної співпраці", - сказав співрозмовник агентства.

У рамках спільної оперативної та бойової підготовки у 2013 році заплановано проведення російсько-українсько-білоруського навчання "Слов'янська співдружність-2013" та російсько-українського навчання "Фарватер миру-2013", участь представників Збройних сил України у спільному навчанні з бойової стрільби "Бойова співдружність-2013", заходи чорноморської військово-морської групи оперативної взаємодії "Блексіфор".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА