11:46 30.09.2013

Націоналісти вимагають оголосити Медведчука персоною нон ґрата в Україні

1 хв читати

Організація українських націоналістів (ОУН) вимагає оголосити лідера "Українського вибору" Віктора Медведчука персоною нон ґрата в Україні, видворити його та ввести довічну заборону на в'їзд.

"Деструктивна, антиукраїнська діяльність Віктора Медведчука, спрямована проти приєднання України до ЄС, заслуговує на якнайширше засудження всіма політичними силами й усім українським народом... ОУН вимагає від вищої влади, правоохоронних органів і компетентних державних інститутів видворити Медведчука з України і ввести довічну заборону на в'їзд", - йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою ОУН у понеділок.

"Саме Віктор Медведчук провадить люту атаку проти енергетичної незалежності України від Росії, що проявляється в заходах проти видобутку американськими компаніями сланцевого газу в Україні", - наголошують націоналісти.

Прес-служба пояснює, що на останній сесії Івано-Франківська облрада дозволила розробку родовищ сланцевого газу, проте фракція ВО "Свобода" у повному складі не брала участі в голосуванні.

"Ми засуджуємо діяльність народного депутата від Івано-Франківська Олександра Сича, який в унісон із Медведчуком провадить діяльність проти розробки родовищ сланцевого газу і намагається зірвати сесію облради під час розгляду цих питань", - заявляють в ОУН.

У зв'язку з цим націоналісти закликають українську опозицію припинити співпрацю з В.Медведчуком, "тому що така співпраця граничить зі зрадою України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА